GEWEEST – 12 September 2021 15:00 uur, Duo Die Flegel in Woonlocatie Boszicht door ‘Cultuurcadeau’ en Rabo Cultuurpitch

Plezier in muziek, een all round repertoire, inspelen op de wensen van het publiek en een stijlvolle presentatie: zie hier de ingrediënten die bijdragen aan het succes van het befaamde Nijmeegse orkest “Die Flegel”. Voor de bewoners van ZZG zorg-locatie ‘Boszicht’ in Brakkenstein speelden zij muziek en vertelden Nijmeegse verhalen.

“Die Flegel” hanteert de eigenzinnige opvatting dat muziek entertainment moet zijn. De gasten willen muzikaal vermaakt worden en het duo speelt daarop in met repertoire keuze en presentatie. Zo kan het publiek gecharmeerd genieten wanneer violist en zanger Hubert Hendriks zich als “Steh-Geiger” tussen het publiek begeeft om de dames in het gezelschap muzikale hulde te brengen.
Op vrijwel alle muzikale wensen van de gasten kan het orkest ingaan, dankzij een enorm uitgebreid repertoire, steevast gegoten in een typisch Flegeljasje: dat betekent muziek in stijl!
Afkomstig en geworteld in Nijmegen kan “Die Flegel” een speciaal Nijmeegs programma verzorgen Het duo bestaat uit:

Charles van Doornewaard (piano)
Hubert Hendriks (viool/zang)

Dit programma is mogelijk gemaakt door ‘CultuurCadeau’: Rabo Cultuurpitch, Poelmann van den Broek, RC Rijk van Nijmegen, Vierdaagsefeesten, De Lindenberg, Nijmegen Klinkt & Stichting Vlegel

E-mail organisator: info@nijmegenklinkt.nl