GEWEEST – 19 September 2021 16:00 uur ‘Audite Nova’ in de Sint Stevenskerk door ‘CultuurCadeau’ en Rabo Cultuurpitch

Het koor Audite Nova trad 19 september op in de Stevenskerk en is een kamerkoor van ongeveer dertig ervaren zangers. Het koor zingt klassieke muziek in diverse stijlen van Renaissance tot hedendaags. In 2022 viert het koor haar 55-jarig bestaan. Twee tot drie keer per jaar geeft Audite Nova concerten op diverse locaties in Nijmegen en wijde omgeving. Regelmatig treedt Audite Nova op met andere koren of musici. Meer informatie: https://www.auditenova.nl/

De dirigent
Hebe de Champeaux is een veelzijdige instrumentalist, zanger en orkest- en koordirigent gevestigd in Amsterdam. Ze is als dirigent in haar element bij opera, symfonische muziek, grote symfonische koormuziek en kamerkoorrepertoire.

Het programma
Audite Nova brengt vandaag een liederenmix van hedendaagse en klassieke componisten.

Het initiatief om artiesten na moeilijke tijden een duwtje in de rug te geven is tot stand gekomen vanuit RotaryClub Rijk van Nijmegen in combinatie met de organisatie van Nijmegen Klinkt, Het project wordt ondersteund door Rabobank Rijk van Nijmegen, Stichting Vlegel, Poelmann van den Broek, ACBN Evenementenbureau Nijmegen / Stichting Vierdaagsefeesten en Lindenberg Cultuurhuis.

E-mail organisator: info@nijmegenklinkt.nl
Website locatie: www.stevenskerk.nl

Adres locatie:
Sint Stevenskerkhof 62, Nijmegen