GEWEEST – 8 Augustus 2021 16:00 uur, CHARJO trio in de Stevenskerk te Nijmegen, Sint Steven Sessies 2021 door ‘CultuurCadeau’ en Rabo Cultuurpitch

Optreden gemist en wilt u het terugkijken? U kunt het hieronder terugkijken.

Het CHARJO-trio heeft een bijzondere samenstelling. Alle drie de musici zijn vermaarde professionals die met regelmaat deel uitmaken van het orkest “Die Flegel”. Daarnaast concerteren zij in ook in andere gezelschappen zoals het Limburgs Saxofoonkwartet, bij Guus Tangelder of musiceren in specifieke concertjes met de pianist van “Die Flegel”

Charles van Doornewaard is de pianist en steunpilaar van “Die Flegel” en begeleidt daarnaast diverse solisten of concerteert solo. Jo Hennen is muziekdocent en wordt vaak uitgenodigd om zijn creatieve virtuoze beheersing van de saxen. Arjen Reeser is vergroeid met zijn instrument. Door zijn timing en muzikale creativiteit is hij een veelgevraagde gast solist bij meerdere orkesten.

Beide blazers musiceren binnen het trio met een bijzondere repertoirekeuze waarbij enerzijds de emotie van een melodie en de omspelingen in samenspel met de pianist het publiek beroeren en anderzijds hun virtuositeit bijna competitief tot muzikale hoogstandjes kan leiden. Altijd in harmonie en samenklank door het geraffineerde spel van de pianist.

Dit programma is mogelijk gemaakt door CultuurCadeau’ en Rabo Cultuurpitch, Poelmann van den Broek, Rotary Club Rijk van Nijmegen, Vierdaagsefeesten, De Lindenberg, Nijmegen Klinkt & Stichting Vlegel

E-mail organisator: info@nijmegenklinkt.nl
Website locatie: www.stevenskerk.nl
Adres locatie:

St. Stevenskerkhof 62
6511 VZ Nijmegen